Wij helpen onze klanten succesvol te zijn

 

AXI is ICT partner met meer dan 320 medewerkers in Nederland en België. Vanaf de start in 1985 zijn we ervan overtuigd dat klantaandacht van onschatbare waarde is om ons doel te realiseren: onze klanten helpen succesvol te zijn.

 

We zijn oprecht geïnteresseerd in onze klanten en we zijn sterk gemotiveerd om hen te ondersteunen in hun uitdagingen. Onze customer intimacy aanpak zorgt ervoor dat we langdurige klantrelaties opbouwen.

Krachtenbundeling

in de zorg

 

Events met focus op innovatie en kennisuitwisseling

Een gedreven organisatie


Als dynamisch en toekomstgericht bedrijf zorgen wij ervoor dat onze medewerkers elke dag uitvoering geven aan onze visie. Centraal staan duurzame relaties en de mens achter de professional. Gelukkige medewerkers presteren goed en dat leidt tot gelukkige klanten.

Samen duurzaam meerwaarde creëren


We nemen onze maatschappelijke verantwoording ernstig. Als toekomstgerichte onderneming streven we ernaar om een positieve en duurzame bijdrage te leveren op economisch, sociaal en ecologisch vlak. Opvallend is het engagement van onze medewerkers. Samen met onze klanten wordt gesport voor goede doelen. Het zijn de medewerkers die de keuze van de goede doelen bepalen.

 

Meer informatie over het AXI mvo vindt u hier.

 

OPLOSSINGEN VOOR DE ZORG

 

De AXI oplossingen worden specifiek ontwikkeld voor de zorgsector in Nederland en België. Hierbij spelen onze klanten een actieve rol. De gebruikersgroepen hebben directe invloed op de roadmap en de inhoud van nieuwe software releases.